Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk
 

Hotel Service

KHRS tilbyder en bred vifte af forskellige services til hoteller i København og Storkøbenhavn.

KHRS kan med slet skjult stolthed konstatere, at hovedparten af de 4 & 5 stjernede hoteller i København har overladt deres ydelser til KHRS og vores ansatte.

Derudover er KHRS stolte over, at størstedelen af vores hotelkunder er medlem af The Green Key. Der kan læses med om "Den Grønne Nøgle" på hjemmesiden http://greenkey.dk/.

Green Key (Den Grønne Nøgle) er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. En miljømærket virksomhed skal leve op til mange konkrete og relevante miljøkrav, som sikres ved en omfattende godkendelsesprocedure og ved løbende kontrol.

 

Din samarbejdspartner

KHRS kan som din samarbejdspartner garantere, at alle lovkrav til hygiejne og fødevaresikkerhed bliver overholdt samt gæsternes og personalets forventninger til rengjorte hoteller, restauranter, køkkener og værelser opfyldes 365 dage om året.

Vores medarbejdere har kursus i førstehjælp og kan derfor reagere hurtigt og effektiv såfremt en ansat eller en gæst får hjertestop. De er undervist i brugen af 1813, akutlinjen, 112, og giftlinjen.

KHRS ApS lægger stor vægt på, at skræddersy totalløsninger indenfor hotelservice som er tilpasset kundens behov og ønsker.

KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.