Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk
 

Housekeeping

KHRS har professionelt personale, der er trænet og har erfaring indenfor housekeeping. De kan varetage rengøring af hotelværelser og housemann opgaver.

KHRS vil i samarbejde med hotellet arbejde målrettet på, at øge hotellets belægningsprocent, ved at klargøre afrejse værelser først, og melde hurtigt tilbage til receptionen således, at hotellet har klargjorte værelser ledige tidligt på dagen.

KHRS er stolte over det vi laver og det er vigtigt for os at vores personale er glade og velfungerende og at de udfører et godt stykke arbejde. KHRS tilbyder vores personale interne kurser og træning samt den fleksibilitet, der følger med, når man arbejder.

KHRS bestræber os på at have det bedste personale hele tiden.

 

KHRS leverer

Oldfruer/supervisorer

Vores dygtige, engageret og erfarne oldfruer og supervisorer leverer førsteklasses kvalitet og service til vores kunder. Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, erfaring med ledelse af medarbejdere, ansættelse, værelsescheck, rengøring, bemandings- og vagtplanlægning samt problemløsning i pressede situationer. Vores oldfruer er ledere der fungere som rollemodel for sine medarbejdere og kollegaer.

KHRS drøfter altid i fællesskab med hotellet, hvordan opgaverne til oldfruen/supervisorer ønskes tilrettelagt.

Oldfruen/supervisoren er en vigtigt rolle for en velfungerende housekeeping afdeling og KHRS giver med tryghed og stabilitet ansvaret for den daglige drift til oldfruen/supervisoren, der fungerer som hotellets tætte samarbejdspartner.

 

Det man kan forvente af os med hensyn til værelsescheck

  • Kvaliteten af stuepigernes arbejde kontrolleres, og evt. fejl udbedres straks
  • Vinduer skal være lukkede og TV og lamper slukkede
  • Termostat på radiator skal være korrekt indstillet for årstiden
  • Kvittering for godkendelse af værelser, som er klar til check in

 

Stuepiger / Houseman

Alle vores stuepiger og housemen taler dansk eller engelsk og er uddannet til at udføre værelsesrengøring og rengøring jf. kvalitetskravene. Personalet har kendskab til miljørigtig og korrekt brug af rengøringsmidler så unødvendig slid på værelser og inventar undgås og miljøet belastes mindst muligt.


KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.