Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk
 


17.8.2016

En loyal og trofast medarbejder hos KHRS kan fejre 20 års jubilæum

KHRS kan tirsdag d. 16/08 2016 fejre, Elena’s 20 års jubilæum. Elena har arbejdet som stuepige hos en af KHRS’s største hotelkunder i København.

Elena blev ansat hos KHRS tilbage i 1996 indenfor housekeeping, som er en af KHRS forretningsområder. KHRS der har eksisteret siden 1981 og som i dag har nogle af de største hotelkæder som kunder, har været meget tilfredse med Elena igennem alle de 20 års ansættelse. Elena er en medarbejder, der er en meget vellidt stuepige blandt sine kollegaer og hun skaber stor glæde og motivation på arbejdspladsen, som hun har haft i størstedelen af sin karriere.

Administrerede direktør, Feras Sbeihi udtaler: ”Vi er meget stolte over, at kunne fejre et 20 års jubilæum i dag. Vi sætter en ære i, at have tilfredse medarbejdere, der oplever en stor arbejdsglæde og som ikke viger fra KHRS’ side i så mange år. Vi gør en stor indsats for at skabe de bedste fysiske og psykiske rammer for en god og sund arbejdsplads for alle vores medarbejdere, og dette er et bevis på, at vi er lykkedes med det”. 

KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.