Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk
 


1.9.2016

KHRS gæster konferencen ’Godt for Danmark: Fælles løsninger til god Integration’

KHRS er inviteret til konferencen ’Godt for Danmark: Fælles løsninger til god Integration’ torsdag d. 8. september 2016, der har til formål, at udvikle og dele gode løsninger til integration - på tværs af sektorer.

Tuborgfondet, Frivilligrådet og Mandag Morgen er gået sammen om at afholde konferencen i starten af september måned, hvor der på deltagerlisten er en række centrale aktører fra kommuner, private virksomheder og civilsamfundsorganisationer. Driftschef, Nana Sbeihi fra KHRS deltager sammen med Københavns Erhvervshus herunder projektleder, Zeljko Duranovic, der arbejder med Københavns Kommunes flygtningeindsats. Med den nye trepartsaftale har regeringen og arbejdsmarkedets parter markeret et stadig større fokus på jobs som er vejen til god integration.

Der vil være en spændende dialog mellem Nana og Zeljko, der hver repræsenterer henholdsvis den offentlige og private sektor. Du vil kunne høre om samarbejdet under temasessionen ’ Hvad er nøglen til arbejdsmarkedsrettet integration af flygtninge’ der i høj grad vil handle om det gode samarbejde på tværs af kommunale og private aktører.

Dagen vil byde på interessante indslag med en velkomst af Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand i Tuborg Fonden, samt Lisbeth Knudsen, direktør og chefredaktør i Mandag Morgen. 

KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.