Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk
 


19.9.2016

KHRS er indstillet til efterårets CSR People Prize 2016

I juni måned blev KHRS kåret som vinder af Københavns Erhvervspris 2016 i kategorien ’miljø og socialt ansvar’. Nu sigter den danske servicevirksomhed efter at vinde efterårets prestigefyldte CSR People Prize efter indstillingen fra en nuværende samarbejdspartner.

”KHRS er en virksomhed, som har vist et imponerende socialt ansvar. KHRS har haft succes med at etablere arbejdspladser for personer langt fra arbejdsmarkedet og har formået at skabe en stærk forretning, en rummelig og mangfoldig arbejdsplads samt arbejdspladser i København.”

Sådan lød dommerkomiteens begrundelse, da KHRS i juni blev kåret som vinder af Københavns nystiftede Erhvervspris 2016.

Nu satser den succesrige københavnske servicevirksomhed på, at indstillingen kan bane vejen for, at blive én ud af de seks, der bliver nomineret til Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) æresfyldte CSR People Prize 2016, der offentliggøres i oktober måned. Siden 1998 er der blevet uddelt en pris, der går til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar, og i år bliver vinderne fundet og hædret ved en CSRkonference, som afholdes i samarbejde med DI.

CSR People Prize uddeles hvert år til to virksomheder, der via konkrete initiativer har dokumenteret og vist, at deres sociale ansvar er forankret i både det dagligdagen og i ledelsens visioner. Prisen overrækkes til de to virksomheder d. 7. november, hvor H.R.H. Prins Joachim foreslår prisoverrækkelsen i København. 

KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.