Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk
 


12.6.2017

KHRS fik besøg af Anna Mee allerslev og Morten Østergaard

KHRS afholdte i går et møde med Anna Mee Allerslev, beskæftigelses og integrationsborgmester, og Morten Østergaard, Gruppeformand for Radikale Venstre.

Mødet omhandlede opkvalificering af KHRS medarbejderes arbejdskompetencer, og KHRS havde inviteret fire personer fra egen medarbejderstab til at fortælle om deres individuelle opkvalificeringsforløb gennem KHRS. De fire medarbejdere havde alle tilfælles, at de kun havde opbygget minimal erhvervserfaring ved opstart. Derudover havde de alle været igennem et nøje sammensat opkvalificeringsforløb, som var tilrettelagt efter deres individuelle udgangspunkter for læring samt deres pågældende jobfunktion.

Derudover var 3 af medarbejderne sprogligt udfordrede på både dansk og engelsk, da de startede hos KHRS. Det var derfor en stor personlig sejr for KHRS medarbejderne i dag at kunne fortælle Anna Mee Allerslev og Morten Østergaard om deres historier. Anna Mee Allerslev har før deltaget ved et seminar hos KHRS, og genkendte med det samme Meskelay Ghebrehariet. Det var, som billedet illustrerer et glædeligt gensyn, og Meskelay kunne med glæde i stemmen fortælle hvordan han siden deres første møde har opbygget kompetencer inden for arbejdsmiljø, teamwork og medarbejderhåndtering

KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.