Kontakt

KHRS ApS
Vibevej 20, 3.tv
2400 København NV

Tlf.   +45 35 36 22 09

E-mail: info@khrs.dk

 

 

 

 

Persondatapolitik

Persondatapolitikken beskriver, hvordan vi behandler personoplysninger.

Vi er stærkt engageret i at beskytte personoplysninger og arbejder kontinuerligt for at sikre løbende overholdelse af databeskyttelseslovgivningen, herunder databeskyttelsesforordningen. 

Hvilke former for personoplysninger indsamler vi?

Den type af oplysninger, vi indhenter om dig, vil afhænge af formålet med den opgave, vi skal løse. I de fleste tilfælde er der tale om almindelige personoplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer, og almindelige fortrolige personoplysninger såsom tidligere arbejde og uddannelse, familieforhold og andet som fremgår af en ansøgning eller et CV. Herudover kan der være tale om bankoplysninger eller skatteoplysninger i forbindelse med udbetaling af en medarbejders løn. Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at løse vores opgaver.

Hvordan indsamler vi dine personoplysninger?

Vi indsamler dine personoplysninger på forskellige måder. Ofte vil du selv fremsende oplysningerne til os i forbindelse med, at du søger job eller allerede er ansat hos KHRS, i form af mail, det ansøgningsskema du udfylder, hvor dit navn, adresse, bankoplysninger og andre former for personoplysninger indgår, eller de kopier som du enten selv giver os eller som vi tager af dit sygesikringsbevis, straffeattest, opholdskort eller pas og som indgår i din sag med de resterende oplysninger, vi opbevarer som arbejdsgiver. I andre tilfælde modtager vi oplysninger om dig fra andre såsom jobcentre, i forbindelse med at du søger job.

Hvem deler vi personoplysninger med?

I visse tilfælde videregiver vi dine oplysninger til for eksempel offentlige myndigheder, som KHRS samarbejder med. Vi videregiver personoplysninger, hvis det er nødvendigt for, at vi kan løse vores opgaver og naturligvis kun, når det er lovligt. Hvis vi overfører oplysninger til andre vil vi altid sikre, at der er et gyldigt overførselsgrundlag – det vil sige, at vi sikrer os, at der er de fornødne garantier for, at dine personoplysninger behandles forsvarligt og sikkert.

Hvor længe beholder vi dine oplysninger?

Vi sletter dine personlige oplysninger, når de ikke længere er nødvendige for, at vi kan udføre vores arbejde. Dine personoplysninger bliver som regel opbevaret lige så længe, du er i arbejde hos os. 

Hvad er dine rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger?

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Du har altid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi indhenter om dig fra andre eller videregiver. Du har ret til indsigt i vores behandling af dine personoplysninger. Du har ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet eller suppleret, således at vi ikke behandler oplysninger om dig, som er forældede eller på anden måde mangelfulde. Du kan læse mere om dine rettigheder på datatilsynet.dk. 

KHRS Profil

Vi er en moderne servicevirksomhed med mere end 38 års erfaring

Book

Book et uforpligtende møde for at få et tilbud

KHRS har overenskomst med 3F, er medlem af HORESTA Arbejdsgiverforening og er medlem af DI, herunder SBA.